Metselwerken

Mulder Metselwerken

Bent u op zoek naar strakke en moderne metselwerken? Of heeft u liever een traditionele stijl? Wij van Mulder Metselwerken zorgen voor een prachtig resultaat.

Ons enthousiast personeel is inzetbaar voor zowel grote als kleine metselwerken. Onze werkzaamheden zijn enorm schaalbaar. We verzorgen kleine opdrachten voor particulieren, maar zijn ook bereid tot een grote opdracht in samenwerking met grote opdrachtgevers. Hierbij behoren flexibiliteit en kwaliteit ten alle tijde tot onze standaard.

Hoewel wij gevestigd zijn in Wekerom, midden op de Veluwe, verrichten wij onze werkzaamheden eigenlijk door heel Nederland. Reisafstanden zijn voor ons geen enkel probleem. Dit kunt u ook zien op onze projectpagina, waar u kunt zien dat wij door geheel Nederland kwaliteit metselwerken afleveren.

Kwaliteit metselwerken

Mulder Metselwerken staat voor kwaliteit. Een goede naam is voor ons erg belangrijk, zeker in een soms kleine wereld als de bouwwereld. Mond-tot-mond reclame is iets wat naar onze mening erg belangrijk is voor het bedrijf. Een uiterst tevreden klant is dan natuurlijk essentieel. Wij verlaten onze projecten nooit voordat de klant tevreden is.
Op- en aanmerkingen vanuit de opdrachtgever zijn altijd welkom. Goed en persoonlijk contact met de opdrachtgever leidt namelijk in de meeste gevallen tot de mooiste resultaten.

Ervaring in het metselen

Bij Mulder Metselwerken lopen we al een flink aantal jaren mee in de bouwwereld. Veel hebben we al meegemaakt, en daar hebben we veel uit geleerd. Inmiddels kunnen we letterlijk “bouwen” op deze ervaring.
Planningen en andere beloftes worden inmiddels op ervaring verzorgd. Natuurlijk kan er nog altijd tegen onverhoopte moeilijkheden worden aangelopen, maar bij ons bent u verzekerd van eerlijke beloftes. Een realistische, maar ook vooruitstrevende blik is waar wij voor staan.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op per e-mail of telefoon. Wij staan u graag te woord en denken met u mee!